Srednji nivo

Srednji nivo predstavlja skup praktičnih znanja i veština u svakoj od obuhvaćenih oblasti, a koje kandidati biraju u skladu za svojim potrebama na poslu ili svakodnevnom životu. Postoji 9 standardanih modula a njihovom kombinacijom sa osnovnim modulima možete steći ECDL Core ili ECDL Profile sertifikat:
prezentacija Prezentacije - Pravljenje profesionalne standardne prezentacije. Obavljanje poslova kao što su kreiranje, formatiranje izmena i priprema prezentacija koristeći različite podstavke slajdova za prikaz i distribuciju.
baze podataka Korišćenje baze podataka - Efikasno korišćenje desktop baze podataka. Razumevanje glavnog koncepta baze podataka i pokazivanje sposobnosti za upotrebu i korišćenje aplikacije baze podataka: kreiranjem i modifikovanjem tabela, upita, formi i izveštaja i pripremanje istih za distribuciju. Učiti kako povezati tabele i kako da preuzmu i manipulišu informacijama iz baze podataka korišćenjem upita i alata za sortiranje.
IT bezbednost IT sigurnost - Naučiti kako da vaši i podaci organizacije ostanu bezbedni, kako biti bezbedano koristiti onlajn servise, uključujući i bezbedno korišćenje društvenih mreža.
onlajn online kolaboracija Onlajn kolaboracija - Razvijanje koncepta i veština koje se odnose na podešavanje i korišćenje onlajn kolaborativnih alata, kalendara, društvenih medija, veb sastanaka, mobilne tehnologije i računarstvo u oblaku (cloud computinga).
obrada slike Obrada slika - Sticanje veština i poznavanje rada u različitim programima za obradu slika.
web uredjivanje Obrada internet stranica - Razumevanje osnovnih koncepta za obradu internet stranica i izdavaštvo, dizajn, kreiranje, postavljanje i održavanje statičke veb stranice.
planiranje projekta Projektno planiranje - Korišćenje softvera za upravljanje projektima. Kandidat će biti u stanju da pripremi projektni plan, prati projekte, organizuje vreme, troškove i zadatke.
2D CAD 2D Computer Aided Design - Sticanje veština za kreiranje i modifikaciju objekata ili elementa u dvo-dimenzionalnom dizajnu. Naučite kako da menjete svojstva (properties) objekta, pripremate za štampu ili plotovanje.
2D CAD Korišćenje zdravstvenog informaciong sistema - Namenjen korisnicima podataka o pacijentima, kao što su doktori, medicinske sestre i timu.

Povratak na vrh strane

Programi