mapa_srbije ECDL Crna Gora

Telekom Srbija dobitnik nagrade " ECDL/ICDL - A Brighter Future" za 2006.

Predsednik JISA, Đorđe Dukić ispred ECDL Fondacije iz Dablina, uručio je preduzeću Telekom Srbija međunarodno priznanje

The “ECDL / ICDL - A Brighter Future” Award, 2006

za izuzetan doprinos unapređenju informatičkog obrazovanja svojih kadrova!

"Odlučili smo se za ovaj korak smatrajući da je investicija u obrazovanje zaposlenih, za ovu zemlju kao i za korisnike ICT usluga, daleko i neuporedivo značajnija od bilo čega drugog u današnjem momentu."a

Telekom Srbija je ovogodišnjim potpisivanjem ugovora za investiciju u dodatno informatičko obrazovanje prvih 2.169 od 7.500 svojih zaposlenih na računarima, a po internacionalnom standardu ECDL / ICDL koji u svetu podržavaju Evropska Unija i UNESCO, dokazao da vodi najvišu svetsku politiku usavršavanja svojiih kadrova a sa tim u vezi i najkvalitetnijem odgovoru potrebama svojih korisnika.” - bile su reči predsednika JISA prilikom uručivanja ovog visokog priznanja.

aU uvodnom izlaganju, predsednik JISA, gosp. Đorđe Dukić istakao je ovu godinu kao jednu od najvažnijih za informatičku istoriju Srbije, obzirom da je u njoj doneta dugo očekivana Strategija informacionog razvoja Srbije od strane Vlade Srbije koja između ostalog pledira na hitnom informatičkom opismenjavanju naših građana po uzoru na ECDL - European Computer Driving Licence standarde proklamovane od strane UN i EU. Đorđe Dukić istakao je i činjenicu da je JISA - jedinstveni informatički savez Srbije ove godine postala članica najveće i najstarije ICT zajednice sveta: IFIP - International Federation for ICT osnovane pre 46 god od strane UNESCO-a neposredno posle prvog svetskog kompjuterskog kongresa održanog 1959.god. u Parizu. Na ovaj naša zemlja dobila je mogućnost da se njeni ICT stručnjaci nađu na stranicama specijalizovanih IFIP komisija i time uzme učešće u brojnim budućim seminarima i sastancima od interesa za svetski ICT razvoj. Što su neki već iskoristili.

OnLine ECDL Obuka
-20eur po modulu / 2460din
-80eur za ECDL Start/9840din
-120eur za ECDL Core/14760din
ECDL Profil indeks
45eur
ECDL Profil indeks Base (Start) 30eur
ECDL Profil indeks Standard (Core) 37eur
Polaganje po modulu 10 do 13,5 eur
ECDL Advanced Index 20eur
Polaganje Advanced 20eur
Ukoliko uočite odstupanja, molimo da nas obavestite.
U cene nije uračunat PDV.
Predsednik Evropske Komisije istakao ECDL
José Manuel Barroso
Jose Manuel Barroso sa jubilarnim ECDL indeksom
ECDL poruka:
Neelie Kroes - Potpredsednik Evropske Komisije i Predsednik Digitalne Agende Evrope

neelie kroesSaznajte više o tome kako ECDL može povećati vašu produktivnost, a smanjiti troškove.

JISA - ECDL National Licensee for Serbia and Montenegro,
11000 Belgrade,
Zmaj Jovina st. 4
Tel: +381 11 2620374, 2632996
Fax: +381 11 2626576
E-mail: office@ecdl.rs

European Computer Driving Licence, ECDL, International Computer Driving Licence, ICDL, and related logos are all registered Trademarks of ECDL Foundation. ICDL Foundation is a registered business name of ECDL Foundation.