mapa_srbije ECDL Crna Gora

UNESCO implementira ECDL / ICDL u Egiptu

Vlada Egipta odlucila je finansiratii polaganje ECDL / ICDL ispita za 1. milion svojih gradana!

Petogodisnjim, upravo usvojenim planom, Vlada Egipta ce preko svojih ministarstva za telekomunikacije i informaticke tehnologije, ministarstva za obrazovanje i ministarstva za državni razvoj, omoguciti svojim gradanima ubrzano obucavanje za ovladavanje radom na racunarima. Implementaciju i kontrolu kvaliteta sprovodice UNESCO kao dugogodisnji strateski partner ECDL Fondacije.

Ugovorom koji je potpisan druge nedelje Juna, predvideno je da veliki deo civilnih i državnih službenika, studenata i nastavnika prodje ECDL / ICDL testiranja kao i sve potrebne dopunske obuke za ovladavanje kompjuterskim vestinama prema ovom najrasprostranjenijem svetskom standardu.

DIR-CAI-2.jpgDirektor kancelarije UNESCO u Kairu, gosp. Dr Mohammed Abdulrazzak, na konferenciji za stampu, kojoj su prisustvovali i ministri sva tri pomenuta ministarstva, kao i novi direktor ECDL Fondacije, gosp. Damien O'Sullivan, istakao je da je ovo samo delo nagažovanja UNECSO na podrucju srednjeg istoka i arapskih zemalja. Gosp. Abdulrazzak je takodje naglasio da se ICDL - International Computer Driving Licence, kao medjunardona verzija Evropske kompjuterske vozacke dozvole, vec uveliko primenjuje u Kuvajtu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, te da je ovim aktom data znacajna podrska i ostalim zemljama regije da sto pre krenu u informaticko obrazovanje svojih gradana.

OnLine ECDL Obuka
-20eur po modulu / 2460din
-80eur za ECDL Start/9840din
-120eur za ECDL Core/14760din
ECDL Profil indeks
45eur
ECDL Profil indeks Base (Start) 30eur
ECDL Profil indeks Standard (Core) 37eur
Polaganje po modulu 10 do 13,5 eur
ECDL Advanced Index 20eur
Polaganje Advanced 20eur
Ukoliko uočite odstupanja, molimo da nas obavestite.
U cene nije uračunat PDV.
Predsednik Evropske Komisije istakao ECDL
José Manuel Barroso
Jose Manuel Barroso sa jubilarnim ECDL indeksom
ECDL poruka:
Neelie Kroes - Potpredsednik Evropske Komisije i Predsednik Digitalne Agende Evrope

neelie kroesSaznajte više o tome kako ECDL može povećati vašu produktivnost, a smanjiti troškove.

JISA - ECDL National Licensee for Serbia and Montenegro,
11000 Belgrade,
Zmaj Jovina st. 4
Tel: +381 11 2620374, 2632996
Fax: +381 11 2626576
E-mail: office@ecdl.rs

European Computer Driving Licence, ECDL, International Computer Driving Licence, ICDL, and related logos are all registered Trademarks of ECDL Foundation. ICDL Foundation is a registered business name of ECDL Foundation.